dålig pixel gånger tusen

här satt vi vid en busshållsplatsen i fröslunda. i väntan på bussen så pratade vi allt ifrån palestina frågan till emils rackartyg som ung jäkel med moppe. sen kom jag på en smart grej som att ta en bild med mina kassa mobil. jag tror jag sa nått random det är därför mina läppar putar.--
flickr-masha_k


Well, summer's going to come, it's gonna cloud our eyes again.
No need to focus when there's nothing that's worth seeing.
So we trade liquor for blood in an attempt to tip the scales.
I think you lost what you loved in that mess of details.
They seemed so important at the time
but now you can't even recall any of the names, faces, or lines.
It's more the feeling of it all.
Well, winter is going to end, I'm going to clean these veins again.
So close to dying that I finally can start living.

-Bright Eyes
ny upptäckt: flickr

gnällspik and proud of it 4-ever dramaqueen


varför stannade jag hemma, har redan druckit min fjärde kopp kaffe. känner mig helt rastlös och smått irriterad. vad har den här dagen att erbjuda? ska nog dra och träna om det är enda vettiga aktiviteten jag gör idag.

tänkte sitta och titta på arbetsförnedringens hemsida! det börjar bli dags för vuxenlivet och sommaren närmar sig. ge mig ett jobb för fan.

har vart hemma hela dagen och jag har insett att jag ALDRIG ska bli hemmafru eller något liknanade. laga mat är aptråkigt, städa är trist, passa barn är jobbigt. jag är helt enkelt SÄMST och skulle aldrig vara en passande brud. jag skulle vara mannen i huset helt enkelt. "laga mat pojk!!" "diska!" "vill du ha din veckopeng?" så skulle jag säga till min make varje dag efter jobbet.

nu överdriver jag men jag ångrar som fan att jag stannade hemma bara. AHHH

jag youtubar!

dokumentär om en färja från 90-talet.Båtresan - Finska nynazister på finlandsfärjan.-,

stulen från en av mina favorit bloggar
http://www.tillallajaglegatmed.blogspot.com/

vardagsrutiner tar kål på det mesta.

det var en konstig dag. gick till läkaren, hade en lektion sedan åkte jag till rekarne och möttes av en illamående emil och  sedan blev jag nästan påkörd av en polisbil på vägen hem.

idag ska jag plugga till matteprovet som jag kommer att faila.

älskar måndagar!


kvällen på raw


woho

det blev ändrade planer och förfesten ska hållas hemma hos min pappa. känner mig jävligt taggad inför imorgon. fest fest,kärlek och bärs gör mig glad.


jag och karin 2006 tror jag.bröst
mordhot i st eskils gymnasium

första smset jag fick av jenny var "kommer du till skolan?" jag hade såklart försovit mig när jag fick samtalet om att skolan hade blivit mordhotad.En snubbe på internet hade planerat att genomföra första skolskjutningen i sverige i min skola st:eskil och vissa elever var hotade.

Men läget var inte alls så farligt som aftonbladet målade upp det. musik spelades bla michael jackson och dem flesta eleverna ville bara käka och dra hem. sist jag ringde jenny så var dem på väg ut och alla lektioner var inställda. läget känns inte alls för dramatiskt men jag vet att jag aldrig kommer att känna mig trygg. psyket kanske kommer tillbaka och genomför sin hemska dåd va fan vet jag allt känns så overkligt.

hotet från psyket