istället för att skriva klart psykologi uppsatsen så kan man ladda upp vackra bilder på rysk science fiction och få G i slutbetygkryssning

jag var mycket tveksam till en början men jenny och mamma lyckades övertala mig att gå på kryssningen som ska anordnas för oss som går sam och media.  möjligheten att vara med i en fyllerus som varar i 48 timmar är aldrig fel.

nästa helg vill jag gå ut. har inte vart ute på två veckor och fantasin är inte på topp direkt så vad återstår? raw! öl! dans!

reflections in plexiglassigår kväll träffade vi anna. blev ingen bio  så vi stack till roma och åt  och sedan till cafe silvia. eftersom jag fick mina pengar igår så var jag på värsta bjud humöret. köpte några öl till mig och emil samt tacotallriken, ölen var inte billig, 49 spänn för 33 cl!!! lika mycket öl som en burk cola. ynkligt lite öl för 49 kr , aldrig mer. det svider i plånboken fortfarande men det var det värt antar jag.Im a street walking cheetah with a heart full of napalm Im a runaway son of the nuclear a-bomb I am a worlds forgotten boy The one who searches and destroys

men flytta på dig det luktar fan könsorgan här inne men titta på skylten nej fan fuck you.


hej å ho skickade iväg reportaget som skulle ha vart klar förra terminen. skönt att få det gjort! nu är det slut pluggat. det liksom dunkar i huvudet på mig och det enda jag vill göra är att lyssna på musik och ta en cigg.

på fredag ska jag gå på bio och stirra i en skärm i tre timmar. känns inte sådär super socialt med tanken på att jag inte träffat anna på en månad men det kommer att bli skojigt.
alla onsdagar är likadana. egentligen kan jag inte klaga, dagen var bra.toalettbilder är sköna säger vi...
din mamma luktar bensin

min vinflaska ligger närmast orörd.gick aldrig ut i lördags. hade varken lust eller ork samt så var jenny förkyld så det sket sig. ångrade mig senare vid tio tiden när jag insåg att tv o allt annat är så värdelöst så då kan man lika gärna vara ute o roa sig.tänker inte göra samma misstag, klart det ska supas!

jag ska köpa ett sånt träningskort igen. det här är nästan ett skämt, ska jag köpa ett till träningskort och sen aldrig gå? får kidnappa syster att följa med mig annars kommer jag aldrig ta tag i träningen.

känns som att hela veckan är fullspäckad med saker jag måste göra. läxor, ta hand om alex, umgås med vännerna,träffa emil och sedan klämma in träningen också. blaah.

alla punkare e horor?

hur kommer det sig att någon som har varit crustare plötsligt går över till den andra sidan och blir nazist. har väldigt svårt att förstå detta. vad tänker du på? betydde inte texterna någonting för dig? eller var det bara jävligt coolt att vara crustare under den perioden.

det värsta var ju när jag träffade en punkare. han var intresserad av mig och jag i honom men det blev aldrig något mellan oss, inget officielt ialf.ett år senare får jag reda på att han blivit nazist. en riktigt sån där skinhead nazist som hatar kommunister och blattar. kul va.förvirrade punkare är det värsta som finns.


och varför i helvete bloggar jag när jag har kafka analysen att skriva klart.

goda nyheter!


fick reda på att utbildningen i södertörns högskola i stockholm i internationella relationer inriktning statsvetenskap kräver 9,3 poäng i snitt. jag behöver inte ens ha G i alla ämnen för att bli intagen eller så kan jag välja att göra högskoleprovet o komma in med snittet 0,2. HAHA ska tagga ner lite och acceptera att jag är skoltrött. det räcker att jag får G i alla ämnen , WOW vad jobbigt.

"Oracular Spectacular "


en fin upptäckt, skivan släppdes förvisso 2007 men men. det är sällan jag uppskattar alla låtar på en skiva.en vacker ballad som" the youth" samt en disco låt  som "electric feel" och electro stukade låten "kids" påvisar att MGMT inte är rädda att belblanda sig med andra musikstilar, det gillas!