we like to use gaffa tape but we dont play guitars

sylvia brukar ha dj's under veckan . jag har vart jävligt sugen på att själv stå där och spela. så nu vill jag be jenny att följa med mig till sylvia och fråga chefen om jag kan spela där nån kväll.det vore så bäst. det här måste jag verkligen göra. ett steg närmare till en självsäkrare claudia. om jag inte gör det under veckan så får jenny slå mig på käften.

jag har redan skapat en playlist. den ska vara chill lite som bakgrundsmusik.tanken är ju att folk ska kunna fika i lugn och ro också. allt från salsa till punk-rock

perez prado-que le pasa a lupita
celia cruz-mi caso
the smiths- theres a light that never goes out
hep stars-sunny girl
the knife- we share our mothers health
röyksopp-poor leno
ramones-kkk took my baby away
the specials-ghost town
bob hund-helgen v. 48
mew-special
fever ray-seven
manu chao-merry blues
the yardbirds- for your love
david bowie- life on mars?
the mars volta- with twilight as my guide
crystal castle- vanished
MC5-the american ruse
queen-another one bites the dust
the clash-jimmy jazz
tiger army-outlaw hearts
the cramps-human fly
the beach boys-surfin U.S.A
simon and garfunkel- mrs robinson
the trashman- king of the surf
gg allin-carmelita
etc etc!!!

lite lugnare punk-rock får ni nästan tipsa mig om. kommer inte på nått som är chill haha.kanske köra lite powerviolance som hellnation och fuck on the beach!!!!

min spotify playlistherpes-kvinnan


fan jag har fått en röd finne precis över läppen. det ser nästan ut som herpes. nu kommer alla snubbar tro att jag är den nya hiv-mannen.


a fat girl on a diet? dont try it!

det är så typisk att det finns så mycket gott här hemma när jag försöker banta. bakelse, glass och kryddiga chilenska piroger. mina sömntabletter har tagit slut och jag oroar mig för morgondagen. det är röd dag och jag har inte införskaffat alkohol, jag har panik med andra ord. om inte mauri räddar mig så får jag sippa folköl hela kvällen. önska jag kunde brygga min egen sprit.


"Food is good for the nerves and the spirit.
Courage comes from the belly – all else is desperation."
jag vill gnälla

tydlingen så är inte bara jag som är trött på såna här gullig gull bloggar som förhöjer 50-talet. . emma veronica johansson uttrycker sig så prick säkert att jag var tvungen att sno hennes utdrag! trodde jag den enda som blev irriterad.


Och hela den här generationen av tjejer i min egen ålder som tycker om att låtsas att de lever "förr i tiden", som helst bakar sju sorters kakor, syr monogram på kökshandukarna och använder uttryck till och med min mormor är för ung för... Bilderna i era bloggar ser för fan ut att vara tagna av Leni Riefenstahl! Romantiseringen av hur det var förr, när kvinnor fortfarande var söta och beskedliga och negrer bara var husdjur, har gått för långt. Ni är inte ens i kontakt med verkligheten längre utan bedriver en sjukt osund form av verklighetsflykt. Hitler skulle komma i brallan om han såg er! Jag tycker inte det är okej att låta unga tjejer, som de som läser era bloggar, tro att lycka är en kitcshig kakform och en Kajsa Anka-rosett på huvudet.


De kvinnorna som betedde sig som er på 40-talet var ändå  bara töntar! Hade alla kvinnor gjort det skulle ni inte ens fått utbilda er idag. Enda anledningen till att ni läste Nina Björks Under det rosa täcket i högstadiet lär ju ha varit för att den hade 'rosa' i titeln. Ni skulle vara gifta med barn (JA, barn, vet ni ens om att ni är könsmogna?) och vara jävligt trött på att baka sju sorters kakor eftersom ni hade varit tvingade till det. Newsflash! Det fanns massa coola brudar på den tiden också! Med åsikter om annat än kläder och inredning. De var ute och jazzade loss och bedrev interracial intercourse medans kvinnorna ni väljer att imitera satt hemma och grät i smyg över sin brist på självförverkligande.
Anton Abele släpper årets roligaste "politiker"-video.


anton spank me!!!


LIFE WITH THE BLACK PANTHERS


Black Panthers var en del av medborgarrättsrörelsen som slogs för de förtrycka afro-amerikaner och för ett socialistisk samhälle. ordet "husneger" myntades just under slavieriet då ljusare afrikaner fick jobba inomhus och hade oftast lättare arbetsbördor än afrikaner med mörkare pigment."black is beautful" var ett slagord som propagerade för den svarta beolkningen att svart skönhet också var vacker under en tid då afroamerikaner oftast blekte huden och rakpermanentade sitt hår för att efterlikna de vita idealet. skönhet var under denna tid synonymt med vit skönhet(denna fenomen består fortfarande)

fotografen huey newton spenderade sex månader med the black panther.

festen

igår var ganska kul faktiskt, fanns väl 15 pers  och dem flesta kände jag inte. de var sisådär 17-18 år och gick IB. det som förvånade mig mest var att det var bara tre pers som drack "starka grejer" resten drack folköl och tiggde starköl från min vän. vi körde också sanning eller konka vilket kändes väldigt högstadiet. en snubbe som jag först spanade in visade sig var en riktig mongo när han tyckte att jag ställde för "extrema frågor" jaja jag får inte ställa taskiga frågor till min vän men du får fråga sjuka grejer som "har din pappa nånsin utnyttjat dig" snacka om jävla dubbelmoral, ja tuffing du får öppna käften men inte jag som är tjej. i början var han ganska charmig kille men jag hatar verkligen  snubbar som tar så mycket plats och tycker att hans EGNA roliga historier är så jäkla coola." höhöhöö oooh lyssna nu kommer den tuffa kille berätta om sina vilda sexhistorier nu ska alla hålla käften och lyssna hihii",. usch blir trött på sånt men annars var kul.blev ganska slirig men ångrade att jag inte köpte flera öl.

mat-claudia

eftersom jag har varit arbetslös ett tag så har jag funnit en ny sysselsättning, matlagning. dem här senaste dagarna har jag varit duktig och lärt mig laga några maträtter.

köttfärslimpa
köttfärspaj
äppelpaj

imorgon vill jag laga tacopaj, det är så jävla gott att jag dör! så nu kan ni börja kalla mig för mat-claudia.

vill lära mig laga mer svennemat! typ pannbiff,hemlagade köttbullar och korvgryta. saknar ju husmanskost som man fick i skolan.


om gaypride paraden

det här uttalande är så klockren om gaypride som lät iår Antifascistisk aktion gå på gaypride paraden.
"Som tidigare nämnts var Antifascistisk aktion utestängda från paraden på grund av en så kallad icke-våldspolicy. Vilket dock inte hindrade representanter från polisen, securitas, militären och kriminalvården att gå"Roast på Berns - Magnus Betnér roastar Bert Karlsson

 

 

det här är så bra!

 


you just havent earned it yet baby

 

Jag vill gärna tro att ingenting påverkar mig längre. Att ord och bilder inte kan skada ens själsliga liv men det är fel och det mest sjuka är att jag ren nyfikenhet utsätter mig för detta gång på gång. Efter varje trasig relation förbittras jag mer och mer på min oförmåga att träffa den rätta personen. Men dem var ändå losers och det kan jag skriva med ett leende på läpparna. Ändå blir jag besviken på mig själv och undrar när det är min tur att få uppleva den euforiska känslan av kärlek. Om det finns någon vilsen pojke därute som vill dela sena nätter framför Seinfeld, dricka rödvin, ha intellektuella och cyniska diskussioner om vad som helst och delar ett brinnande intresse för musik och politik får gärna lämna en jävla post it med namn och telefonnummer. Ditt efternamn behöver inte vara Morrissey men jag skulle uppskatta att du inte är macho, oanmäldbildad och tråkig. Du ska skratta åt alla mina skämt samt vara jävligt rolig du med puss!

 

Eller så kan jag trösta mig med denna dikt.

 

THE ALIENS

you may not believe it
but there are people
who go through life with
very little
friction of distress.
they dress well, sleep well.
they are contented with
their family
life.
they are undisturbed
and often feel
very good.
and when they die
it is an easy death, usually in their
sleep.

you may not believe
it
but such people do
exist.

but i am not one of
them.
oh no, I am not one of them,
I am not even near
to being
one of
them.
but they
are there

and I am
here.


söndag kväll

jag vill skriva nått smart här på bloggen men lider av idétorka. tror inte jag hinner åka till västerås, stressig dag o så.

idag bokade vi alla fall vårt vandrarhem och jag längtar till den 28 november. för tillfället så händer inte så mycket här i sketna e-town. jag ser inte bara london resa som en resa utan som ett sätt att öppna nya dörrar och inspirera mig. who knows london är kanske det rätta stället att studera. jag är så trött på mig själv som inte vågar något. nån gång skulle jag vilja vara med på ett sånt program som MADE och bevisa för alla att jag är ingen lat fegis. jag klagar så mycket på eskilstuna och grubblar oftast om olika projekt som jag skulle vilja förverkliga men stannar alltid i samma mönster. främsta orsaken är förmodlingen mitt dålig självförtroende. typ vadårå ska claudia studera och faktiskt bli framgångsrik inom kultur det är ju ömöjligt så tänker jag oftast.

in this world-moby
in my heart-moby
merry blues-manu chao

sweet 69-babes in toyland

bajsskit ärenden


 • ringa mdh i västerås
 • lämna tillbaka skorna som jag beställde på havetohave
 • till mdh eskilstuna och lämna böcker
 • dra till arbetsförmedlingen
 • åka till västerås en snabbis och växla pengar.
 • måsta vara hemma runt 16 tiden och vara barnvakt

lördagar

lördagar kan vara riktigt sega. sitter just nu och äter rester samt osttoast. ska strax iväg till farmor och farfar. först duscha, klä på sig sen cykla dit.
satt och läste daniel björks intressanta input i modebloggssverige. han pratar om att sverige snarare längtar efter glamorösa bilder där tjejer spenderar  tusentals kr varje månad på sitt yttre och lever de lyxiga livet i stockholmsstad än modevetenskap. det är snarare livsstils bloggar som släcker de vanliga dödas törst efter glamour. en form av eskapism som yttrar sig när småstads tjejer bänkar sig framför datorn och tittar på leende och vackra karriärkvinnorr som verkar ha ALLT. den ekonomiska krisen, miljöproblemen har inte ändrat vår konsumtionsmönster. trots att vi lever i ett problematisk ekonomisk tid där jobben är inte lika självklara som det var förr så konsumerar folk kläder mer än nånsin, försöker vi rymma ifrån verkligheten? trots att miljödebatten är i fullt gång så kastas och bytts kläder efter varje säsong. hållbarhet verkar inte vara populärt  .denna konsumtionsmönster reflekterar snarare vår mentalitet- snabbt och billigt är ledordet. kläderna ska produceras i snabbtakt för ett billigt pris. konsumenterna är redan medvetna om vilka trender som gäller i vår och börjar redan hacka på trenden trots att det är fortfarande  sex månader kvar till vår- sommar säsongen. trender urvattnas snabbt och ligger kort därefter ett halvår i nån klädhög på myrorna.åh vad det måste frodas i hm högkvarter. det kanske är därför h&m är bland dem få företag som faktiskt ökade sina vinster mitt under krisen.
inte så konstigt att folk tycker att mode är ytligt. jag vill inte påstå att jag är den mest kunnigaste när det gäller mode men när en välkänd bloggerska som frida fahrman inte vet vem som är modehus chef för chanel ja då vill man gråta lite. lever hon på sin syrras meriter? jag vet inte.
här är hans blogg och ja han är bäst!

buzzcocks


I only get sleepless nights
Alone here in my half-empty bed
For you things seem to turn out right
I wish theyd only happen to me instead

What do I get
Oh oh what do I get


är lite ledsen över att jag råkade ta sönder min buzzcocks skiva för flera år sedan. klantarsle.

god natt!


skämt

stefan jensen skribent för slitz har ungefär samma kvinnosyn som männen på 30-talet å andra sidan så skriver han för SLITZ. först trodde jag att det var ett skämt men såg att många av hans tidigare artiklar var på samma låga nivå. skrattretande. tyckte förut att tidningar som glamour hade löjliga artiklar men detta tar fan priset.

män som söker yngre tjejer.

2. Fokusera på kärnverksamheten
Grundregeln för varje förhållande med en yngre tjej är att kunna se nyktert på situationen: Du är intresserad av henne främst för sexet. Se till att ha så mycket sex som möjligt, och avsluta förhållandet i samma stund som det bli jobbigare att umgås med henne än det är skönt att sätta på henne. I ett mer ”seriöst” förhållande, om vi nu ska behöva använda dylik obehaglig vokabulär, kommer det en tid då ni slutar att ligga med varandra som kaniner för att ni liksom har gjort allt som går att göras tio gånger om, och istället mest är ihop för att ni trivs och har kul tillsammans. Det är i detta skede som den yngre tjejen når sitt absolut sista bäst före-datum.

feminister är manshatande kvinnor.därför tycker jensen att man ska tämja dessa feminister med sex.

"Utöver detta tunga säljargument är det förstås en god gärning du gör. Efter att din utvalda feminist fått uppleva den fullständiga sexuella tillfredsställelsens njutning kommer hon förmodligen att inse att livet är på tok för kort för att sitta på dunkelt upplysta kaféer och vara arg för saker saker hon inbillat sig."

här är
länken


fredagsMYZZZZ
nykterhet är överskattat! sitter och lyssnar på plastig eurodance och låtsas att det är fest här hemma, patetiskt med andra ord. nästa veckan blir en annan femma då blir det kir men vill inte att folk ska tro att jag luktar armsvett. visst luktar kir armsvett?

puss

nice låt!

 

Probot - Shake Your Blood (Uncensored)

 

till alla suicide girl fans.


 


LOOOOOOL


tandläkaren

hela tandläkarundersökningen var lite märklig men inte så läskigt som jag hade trott!. min tandläkare var tydlingen från chile och hade nyss flyttat till eskilstuna efter ha bott i spanien i flera år. vi började prata spanska vilket kändes lite märkligt att göra med sin tandläkare. det roligare var under själva undersökningen då började han sjunga på spanska medans jag satt där med vidöppen käft. dessutom tilltalade han sjuksköterskan för preciosa, vilket betyder älskling på spanska. tyckte att det var ganska opassande att kalla sin kvinnlig kollega för älskling men han är som sagt från latinamerika där tycker man att det är helt okej. ja hela undersökningen var lite märklig men inte så läskigt som jag hade trott!
under veckan ska jag teckna på en försäkring som täcker mina tandläkarkostnader. väldigt moget av mig att skriva på ett kontrakt, vuxenpoäng!

suger röv


 • skorna som jag beställde är för stor och blev lite missnöjd med själva designen, så jag ska lämna tillbaka dem. puh blir alltid besviken när jag beställer via nätet.
 • imorgon har jag tandläkartid. önska jag kunde skippa hela skitet.dem kommer att borra sönder mig :(
 • ska på rekryteringsmässa, superduper kul!

nancy cunard


snyggaste dude!


nu har jag blivit bjuden på toves oktoberfest. det ser jag fram emot. såg också via facebook att världens snyggaste dude ska KANSKE gå på festen. ni vet han som brukade le mot mig. VORE ÖVERLYCKLIG OM HAN KOM PÅ FESTEN men det brukar alltid sluta med att skiter sig men hepp lite hopp har jag!


det är allt jag ville säga.

LÄS

lite intressant läsning. tagen från hjortsberg

finns inget mer "medelklass" än ångest.

"Det sägs ofta att medelklassen inte är stolt över någonting. Att stolthet är förbehållet arbetar- och överklassen. I många avseenden är det här nog riktigt, men analysen förbiser en sak: Medelklassens ångest. Den är vi bannemig stolta över! Att ha ångest är fint och intressanta människor går i terapi.

Det här hänger nog rätt tätt ihop med vårt klassförakt. Eftersom vi varken är fattiga och genuina eller rika och lyckade, lyfter vi fram ångesten som en form av botgöring: Vår ångest är ett enda stort istället.

Med en rätt grovhuggen karaktäristik skulle man kunna säga att arbetarklassen inte har tid för ångest, överklassen inte har rätt till ångest, men att medelklassen enbart har ångest.

Indiepopen är naturligtvis den högsta formen av vår medelklassångest. Ingen annanstans uttrycks den så vackert och så öppet. Precis i det här ljuset ska Morrisseys "Everyday is like sunday" förstås; medelklassens vardag är varken diskbänksromantisk eller glamourös, den är bara "silent and grey".

Som de gamla stoikerna - och medelklasspoeten Markus Krunegård med dem - sa: Det är inte hur man har det, det är hur man tar det. Medelklassens stolta lösning? Ångest.
"GARY NUMAN-ARE FRIENDS ELECTRIC?


 

 

 


facebook


folk som uppdaterar varenda TIMME gör mig galen. ni som uppdatera då och då under ett dygn ta inte åt er.ibland funderar jag på att ta bort dessa användare men nej det är lite för taskigt. ta det inte personlig men lägg av :( :(


in my fucking dreams


bordslampa


klocka

vasjävla materialist

fin ring

bajs

är så sugen på nya kläder,skor och accessoarer. kanske bra idé att börja snatta igen.nu får pengarna rulla in!


igår natt

lilla blattefamiljen :)vi gick hem till mauri efter fyllekäket. stanna där till 4-5? vi tittade på en sunkig svensk film från 40-talet.

jag- jenny du liknar bög amir när du putar med läpparna.du liknar en ful tjej på tv.när jag stod i rökrutan igår kväll så började jag snacka med en trevlig tjej.


fulltjej-du liknar en känd! men vem kan det vara?!

jag-du menar ugly betty?

fulltjej-jaaaaaaaa hooon du liknar henne hihi

jag-jo jag har fått höra det ett par gånger

fulltjej- ja men hon är ju jättesöt. du är jättesöt hihii

jag-hehe tackska jag ta det som en komplemang? iofs är hon söt men jag blir faktiskt lite förolämpad ändå. fula claudia.i så fall borde dem säga att jag liknar skådespelarskan America Ferrera som spelat betty. bajs på dem. '

överlag så var utgången igår kul. vi sjöng karaoke, spelade guitarhero, smygtittade på fotbollen mellan sverige och danmark och snackade skit. jag blev redig full men vinet var apäcklig. var nån billig italiensk vin som smakade vinäger. eftersom mauri är nyinflyttad så köpte vi en fin taklampa som han behövde. grattis på födelsedagen mauri!
fula/töntiga ord


här är en lista av fula/töntiga ord som används i vissa bloggar.

 • himmelsk
 • änglalik
 • kärlek (ersätter ordet "gillar".visst det kan vara okej att använda ibland men inte i varenda mening)
 • avslutar blogginlägget med "hjärta"
 • himmelsängen

finns säkert flera ord som går mig på nerver.

hjärta

jävla Ulf


har sett ett par dejtingsidor för gothare på nätet. varför har gothare så många dejtingsidor? det är inte som att jag har sett dejtingsidor för punkare eller indiefolk. har gothare speciella behov som jag inte känner till? fattar inte grejen men kul för dem! de kanske är trötta på vanligt folk som bär jeans och ulf som ställer dumma frågor som

-gjorde det inte ont att pierca dig där?

-varför bär du så mycket svart?

-vem fan är bauhaus?

förlåt nu fattar jag varför...


jag gillar fredagar


fick ett brev från csn som handlar om studieförsäkring? fattar ingenting som vanligt. tycker att pappersarbete är jobbigt och oftast står jag mest som ett fån som inte fattar ett skit om byråkrati. ska nog fråga nån som har mer koll.

idag ska jag springa runt stan och titta på presenter och hjälpa jenny hitta en festklänning inför lördagen. skönt att det är fredag idag.

puss

en inre storm

en inre storm, ett krig utan nåd
orkaner av ångest, förnuftet ej kan nå
dränkt i flykten, förträngd nån annanstans
återkommer nyktert, för stormen tycks konstant

mentalt förslavad
i en labyrint utan mål
mentalt jagad
att fylla alla hål

utan intentioner, där karriär går främst
trött på konklusioner, men summan är bestämd
fjättrad av behov, som skapats för att fjättra
styrd av demoner, men rädd för min egen skugga

en tristess som bedövar, rastlöshet som norm
lathet är synd, i konventionens borg
ideal för alla, kamp mot det som brinner
ingen släcker elden, den själantänds här innemsn kuk


vad händer om jag raderar msn?

fördelar
 • mer fritid
 • folk som bryr sig om en träffar jag redan irl.
det regnar och min feta kropp vill inte ut i regnet och träna.

kuk

bara ett förslag heheyeah sovjet propaganda!

här är en rad av ökända tavlor som säljs för en billigare peng i affisch format.mellan 200-500 kr.

den 10 februari fyller jag 20 år. därför vill jag bara ge er en hint om vad jag vill få i present haha så slipper ni grubbla så mycket.håller mig till en rimlig budget ännu en gång.


hemsidan är
easyart.se

fin video

Moby - Natural Blues
blir alltid tårögd när jag ser denna video. jag vill inte dö.

bitterfittan

Ballar av Stål - Bitterfittan - Hata Snoppar
"ursäkta om jag stör men kvinnor har också hår på fittan"

 

hon är bäst.

 


tjock o ful


tänkte klaga på att jag är tjock men det har jag redan skrivit om flera gånger. tänkte skriva att jag är ful också men det är så banalt att skriva om sin fulhet på bloggen. jag skippar nog allt.kalas


kommer fortfarande ihåg mauris min när han var i västerås "allt är så stort hääär!!!" jävla lantis haha. vi ska fira mauris 20 årsfest på lördag. det betyder systembolaget=roligare fylla. jag är förvantansfull och vad vi ska köpa åt honom får vi bestämma under veckan. jag hoppas det här kalaset blir kul! han fyller ju trots allt 20. systembolaget öppnas och sedan kommer åldersnojan, bra va?


lämna mig aldrig <3


jag vet inte vad jag skulle göra om min laptop dog.

älskar deej baby girl.höstskivor


 • Fever Ray- Fever Ray
 • Visage-The best of Visage
 • Pink Floyd-Wish you were here
 • The Smiths-The Singles
 • Nirvana-In Utero
 • The Cramps- Songs the lords taught us
 • The Velvet Underground- The Velvet Underground & Nico
 • Kraftwerk-The Mix
 • Hole- Live trough this
 • Los Prisioneros- Coleccion Suprema
 • David Bowie-The rise and fall of Ziggy Stardust and spider webs
 • Los Jaivas- Alturas de machu picchu
 • Nick Drake- Pink Moon
 • Simon and Garfunkel- Bridge over troubled water
 • Pj Harvey- The Peel Session 1991-2004
 • Pearl Jam-Ten

THE CRAMPS

 
LÖRDAG
varför jag hatar män typingenting har förändrats...

epic


NOTERA ATT DET ÄR SAMMA SNUBBE
HAHA fan vad bäst.


99 problems


If you're havin' girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one


kisse misse


a kiss with a fist is better than none

kommer flytta hemifrån om tusen år så jag börjar redan planera min inredning.jag väljer soffa efter en rimlig budget.

en  begagnad soffa vore fräsigt. det ger rummet karaktär.den här kostar 3000 kr.den ser ut att ha en kissfläck i högersidan av soffan.eller välja en ikea soffa som har en mer minimalistisk approach.kostar 1600 kr

en chesterfield. en maffig jävla soffa. ser ganska ståtlig ut.en sån soffa som en maffia boss skulle äga.


ska skriva lite mer om min flytt en annan dag. då blir det köksmöbler.