Egon Schielenej tack


var inne på "Nasty Art Tattoo" idag i nyfors. där såg jag att jocke karlsson jobbar. den ökända nazisten ni vet. vill jag tatuera mig hos en nazist? fan heller och nej tack. visserligen verkar han vara en sån trevlig reko white trash snubbe men han vill endast tjäna pengar på oss. pluton svea stämpel kan jag inte radera.


##############################


vägrar sova trots att jag ska upp tidigt imorgon. ska nämlingen hjälpa en vän att flytta. han får fan ta o bjuda på pizza. det är det minsta jag begär.

hör och häpna idag köpte jag ett par högklackade skor. jag gick hela vägen i 20 minuter utan problem MOAHAHA. kände mig som en riktig qvinna.


helt otroligt jag saknar ghetto flogsta.den äckliga korridoren med bananflugor och bajsfläckarna i hissen (skojar inte angående bajset) det är lortigt men det är min lort <3


GUSTAV KLIMT


är inte det här bland det vackraste ni har sett?

apropå konst så borde jag börja skriva min hemtenta. tentan ska vara klar den 22 april men blir fett nojig ändå. vill ju imponera på mr hård. är hemligt kär i honom.

din mamma kan vara en bild!
Hole - Doll Partsbad skin

har funderat starkt på ansiktsbehandling. nu när jag fick svaret att jag förlora min längenhet så har jag råd att gå på behandling. har äcklig acne i näsan :( börjar bli väldigt jobbigt. känner mig rätt äcklig.

men det går att lösa. förhoppningsvis så får jag inga fula ärr.


Sébastien-Roch Nicolas De Chamfort

“Living is a sickness to which sleep provides relief every sixteen hours. It's a palliative. The remedy is death.”


och med detta säger jag god natt :)

dikter

We sat across the table.
he said, cut off your hands.
they are always poking at things.
they might touch me.
I said yes.

Food grew cold on the table.
he said, burn your body.
it is not clean and smells like sex.
it rubs my mind sore.
I said yes.

I love you, I said.
That's very nice, he said
I like to be loved,
that makes me happy.
Have you cut off your hands yet?

-marge piercy
DETTA SKULLE VARA EN RESA


Detta skulle vara en resa bort,
en resa in i ett seende,
men mina ögon tar emot mig i ett skyggande landskap,
vid grå solvirvlar över flyende städer.

Detta skulle vara en resa till en glömska och en gemenskap;
men mitt hjärta slår med de skrämda slagen vid min födelse,
med de ohörbara slagen vid min mors födelse,
med de mörka sjunkande slagen vid hennes död.

Inte en resa, endast en återkallelse och en smärta,
en flämtande handlykta inne i min barndoms skogar,
en cirkel av trädrötter, en cirkel av mossa,
en ljusring över de spår som jag har förlorat och söker.

Detta skulle vara en resa förbi stationer av blindhet,
men ett fladdermusfladder klänger sig in i ögonen:
alla jag förrådde, trötta ansikten över ett sken av kärlek,
över ett spöksken som hjärta i mitt bröst.

Detta skulle vara en resa, men det blev en återkomst,
stel i sin sveda. Fönstren står uppslagna mot natten,
mot en skrämsel och en insikt.
Ensamhet strömmar in över mina knän.

-Karl Vennberg

how soon is now 


Dagens Thomas Hård citat


det här sa thomas under föreläsningen idag haha.

"Ja, se på kvinnorna på denna tavlan. De är som varmluftsballonger en vacker sommardag som man kan se, och vad väger dom? INTE ETT DYFT. Ja, upplåsbara barbara har man ju hört talas om, och sett meeen...nejnej det där sa jag inte. Ursäkta, förlåt. Jag tar tillbaka. Lyssna inte på det här."


"Nu får ni inte titta för mycket på den denna tavlan, det är för mycket queerteori och i sann Da vinci-anda lite för mycket gay-erotik"


Nausea - Smash Racism


LOVE IS A DOG FROM HELL


"I was naturally a loner, content just to live with a woman, eat with her, sleep with her, walk down the street with her. I didn't want conversation, or to go anywhere except the racetrack or the boxing matches. I didn't understand t.v. I felt foolish paying money to go into a movie theatre and sit with other people to share their emotions. Parties sickened me. I hated the game-playing, the dirty play, the flirting, the amateur drunks, the bores."


veckan

imorgon är det branschdag för humanister. jag ska befinna mig där kl elva men det är inte obligatorisk. det kan bli intressant men jag vet inte ens om jag orkar ta mig upp imorgon. vill bara att vecka ska gå snabbt så jag kan träffa mina tjejer och gå på vintagemässa i sthlm. på lördag är jag också bjuden på fest i sthlm så jag lär åka hem till etuna på söndag istället. allt är nog redan inplanerad. det kommer vara så sweet att komma hem igen :)


god natt :)

????????


hade hetsig diskussion med två killar i min korridor om kvinnofrågor men inte fan visste jag att dem var så jävla dumma i huvet. de argumenterade att män har högre intelligens och är fysiskt överlägsna kvinnor och det var på grund av detta som män har makten i världen. kvinnor diskrimineras inte utan det handlar snarare om att kvinnor inte tar för sig nog osv. jag ville nog dö en martyrdöd och och typ slå ihjäl dem just i den stunden. det var så svårt att fatta att dessa akedemiska snubbar kunde ha sån sjuk kvinnosyn. jag argumentera emot men det var helt hopplöst. jag ville bryta ihop. alla som känner mig vet hur arg jag blir när jag  diskuterar. jag var nära på att slå igen dörren och därmed förlora allt hopp för mänskligheten. jag ville förebereda mig för krig och be alla min systrar att gå med i min korståg mot såna här svin. dem förstod att jag var arg. "claudia ta det lugnt vi diskuterar bara men jag håller fast vid att män är överlägsna" hepp jag dog lite och jag är fortfarande förbannad.

i och för sig så snackade dem också att de enbart skulle gifta sig med en tjej som är oskuld. de hade visserligen varit tillsammans med tjejer som inte var oskulder men att de aldrig skulle tänka sig att gifta sig med dem. ni fattar vilka sorts killar det är liksom. jag kände mig som den största horan (stolt hora rättare sagt)  förstå mig rätt det här är inga onda killar. jag brukar titta på film med dem men inte fan visste jag att de delade talibanernas kvinnosyn.


jävla svin.

//feministen

patti smith till peace and love


---

The most unfair thing about life is the way it ends. I mean, life is tough. It takes up a lot of your time. What do you get at the end of it? A Death! What’s that, a bonus? I think the life cycle is all backwards. You should die first, get it out of the way. Then you live in an old age home. You get kicked out when you’re too young, you get a gold watch, you go to work. You work forty years until you’re young enough to enjoy your retirement. You do drugs, alcohol, you party, you get ready for high school. You go to grade school, you become a kid, you play, you have no responsibilities, you become a little baby, you go back into the womb, you spend your last nine months floating…

…and you finish off as an orgasm. George Carlin

är kär i 30-talet


Mia Mäkilävi funderar på att hålla kommande vernissage för konstnärinnan mia mäkilä. hon är helt fantastiskt! hoppas det blir av :)värdelöst


varför måste det sluta såhär.

Anne Frank

bästa facebook gruppen


"CAN THIS POOP GET MORE FANS THAN A FART?!?!?!"Greta Garbo

mamama


drack vodka med blattarna i korridoren. det spelades en hel del utländsk musik.en av grabbarna började dansa pakistansk dans och jag var full nog att också börja dansa( dör av pinsamhet) finns det något töntigare än en full tjej som dansar salsa? usch blä jag skäms. gick inte ut till krogen men det var gott med vodka.

känner mig rätt nykter och sådär små hungrig. imorgon ska jag gå på poesikväll kommer nog bli jättekul.


chao

GG Allin - Live Fast Die Fast


drink, fight and fuck
var ute ikväll och drack några öl med programmet men det var inte så värst kul faktiskt. satt med några tjejer som var verkligen skittråkiga. trevliga men tråkiga så jag satt hela kvällen o var tyst medans emelie babblade på. hon kan verkligen vara social mot vilken jävel som helst, det är bra.

kanske går ut imorgon om jag orkar.

bianca- kom hit niggawoman
jag- ja vänta crackerhead!!It's Peanut Butter Jelly Time!!!


äter fiskpinnar nam nam


drick aldrig när du deppig för risken är att du störtgråter och har sex med en ful kille.


det är alltid misär. vill åka till eskilstuna idag och få en kram av min lillebror :(action man

hm kl är snart sex. ska jag ge upp och vara vaken 24 timmar eller försöka sova och riskera att missa salongen möte hmmmm

bitterfittan biktar sig

har vridit mig i sängen i en snart en timme. saknar o ha en man vid min sida typ. en sån riktig man som luktar pungsvett och har hår på ryggen.

LA VIDA ES UN CARNAVAL

min kropp är spänd
ser INTE fram emot att ha föreläsning imorgon. har fortfarande inte hittat nån i klassen som jag klickar med ordentligt.

...


NYA SKOR 

behövde nya skor faktiskt. fick den här för halva priset och det är äkta skinn.
LEGONG DANCER, Bali (1928)
fortfarande sjuk


trots att jag är förkyld som fan så måste jag gå ut och möta världen typ. har hållt mig till flogsta alldeles för länge. imorgon ska jag ialf gå på bio. vi ska se leonardo dicaprio filmen. den sägs vara bra så det blir nog spännande att se. det verkar som att det blir utgång i veckan. st patricks day på onsdag och på torsdag så blir det baconljuset. hoppas jag hinner bli friskare tills dess. lovar att köpa starka grejer den här gången och inte missa sista bussen hem!!!'
lördag


känner mig lite såhär idag.


"BLACK HOLE"
kommer bo själv eeeheee!


letar efter skitmöbler på blocket. har redan en bild på hur jag vill att min studentrum ska se ut. massa färgglada möbler och en lagom bred säng för nattliga aktiviteter höhö skojar. ska nämnligen flytta den 1 april! är så jävla glad alltså. syrran bor bara på huset bredvid så vi kommer nästan vara grannar. perfekt att jag hitta rum lagom till valborg för då kommer hela gänget från eskilstuna. fyra pers i en liten sketen studentrum, vi får ordna det på nått sätt. valborg är rätt stort här i uppsala, den största i sverige så vitt jag vet. det kommer vara korridorsfest och aktiviteter i universitet, längtar :)

The Crystals - He's a Rebel


18 år
här var jag ändå 18 år. inte så rolig utekväll men fan vad jag saknar gymnasietiden.


16 år


nyår och här var vi 16 år? outfit: pyjamas och feministpin, ska man vara fin så!


14 år
hahahaha en vän på facebook taggade den här bilden på facebook. hur fan fick han tag på den här? var 14 år och tog fula webcam bilder hemma hos jenny.


TISDAG


kvinnodagen


kan berätta senare vad kvinnodagen betyder för mig. hej så länge.
firar kvinnodagen genom att vägra raka fittan och pussa män.
en helg i örebroimorgon


kan inte sova och jag tar tåget kl 12.50 men jag klarar mig nog. har fortfarande inte packat! det är så claudia style att packa i sista minuten.måste fundera på vad jag ska dricka men det blir förmodlingen rödvin igen. är inte så förtjust i likör och vodka är för starkt!

vill bara gratulera jenny som fyller 20 år! vi börjar hamna i den där vuxen skaran som alla pratar om, läskigt.

krogen som vi ska gå på är den populäraste i örebro och det säger inte mycket haha. det ska tydlingen va schlager tema på övre våning, haha! fan. dansar hellre till akon o jävla sean paul än till schlager men det ska bli göttmos och träffa tjejerna igen. lär bli många party bilder så håll utkik hehe.

god natt

hwk


äter och dricker kaffe, borde bli gladare snart.


"i love america and america loves me"


horliv


är arg så jävla arg. när ska jag få vara glad? har inte jag också rätt att vara så himla fucking happy.


jag måste ändra mitt liv. måste agera nu även fast det kommer att svida så mycket.


torbjörn

det här är min arkitektur lärare torbjörn. han är säkert över 70 år och går alltid runt med sin käpp vill bara krama om honom <3 bianca är dum och air spankar honom när han går förbi oss kunde inte hålla mig för skratt baha.

by the way var ute på stan idag. gick säkert runt i tre timmar och letade efter skitskor och skitväskor men hittade ingenting. FÄÄÄN ska det vara så jävla svårt. allt känns bara så mediokert o fashion.

hej dååååå
DAGENS AGENDA

 


grace jones och dolph lundgren höhö


  • tvätta kläder
  • gå till snärkes och hämta ett certifikat
  • gå på lägenhetsvisning!
  • tentafest med programmet

så ser det ut idag. jag ska kolla på ett studentrum som ligger nära bmc. ska se om jag kan bo själv. hoppas verkligen att jag får bo där minst sex månader!


JORDBÄVNINGEN


som alla vet så har det varit jordbävningen i chile. jag blir väldigt ledsen när jag får se bilder från jordbävningen. conception är det bland dem värst drabbade. folk har förlorat sina hem, alla affärer är stängda osv som tur är så bor min släkt i centrala chile och där var förödelsen inte lika stort. dem jag var mest orolig för var mina morföräldrar. de brukar åka till sin sommarstuga i pichelemu som är en fiskestad så havet ligger jättenära stugorna. i varje fall fick vi höra av våra kusiner att mina morföräldrar hade gått upp för en klippa för att skydda sig. de såg öven att det skedde en tsunami men chilenska nyheter har inte reporterat att det har varit en tsunami i chile? konstigt.

jag hoppas alla chilenare i sverige lyckats få kontakt med sin släkt och beklagar verkligen för dem som har förlorat sina anhöriga i jordskalvet :/

VERNISSAGE: SERIEVERK

var på vernissaget igår. det var ett slitsamt jobb kan jag säga! specielt under kvällen då fick vi ta bort vinglas och fylla på vin, fylla tilltugg osv. men det var jätteroligt att prata med dem olika konstnärerna och mingla runt :) det kom säkert 150 besökare!

nästa gång har vi tänkt ha performance art tema skitkul :)  då ska det enbart vara kvinnor eftersom denna gång så var alla utställare män.

efter vi hade städat lokalen så gick vi till puben och tog några öl. bra kväll.