pengar

känner mig ofräsch i håret men har inte råd att gå till nån fancy frisörsalong. fattar inte det här med money management. jag suger verkligen på det. och jag vet att jag är ung och dum och skit men det känns lite pissigt nu för tillfället. vet att jag dramatiserar mycket. det kommer säkert att lösa sig! så jag måste lugna ner mig.hakuna matata.

http://ultrasonicas.tumblr.com/

http://ultrasonicas.tumblr.com/

norge

tycker förövrigt att det är sjukt det som hände i norge. högerextremismen börjar verkligen ta över hela europa och det känns nästan läskigt att bo i norden. faktiskt. men det är väl inte så konstigt egentligen. rasism och främlingsfientliget har ju tagit över hela samhällsklimatet. från kamuflerade rasist politiker till vanliga white trash folk som tror att det är helt okej att vara en jävla rasist när jag befinner mig samma rum.
det är klart att det dyker upp högerextrema dårar som börjar skjuta.

bada

försökte ta ett bad ikväll men det började svämma vatten över hela badrumsgolvet. tror det är nått fel på vattenröret. så nu kan jag varken duscha eller bada. snuuuskigt.

söndag


Fever Ray - Keep The Streets Empty For Me

i learned to not eat the snow
my fur is hot, my tongue is cold
on a bed of spider web
i think about to change myself

a lot of hope in one man tent
there's no room for innocence
so take me home before the storm
velvet mites will keep us warm

whispering
morning keep the streets empty for me

kebabsallad

fortfarande så jävla mätt från kebabsalladen som jag åt i eftermiddags. vad har hänt med mig? har jag blivit en sån där skinny bitch? hehe.

fint

1 christopher kane resort 2012
ehm andra bilden är celine tror jag. fint fint.

yadayada

i want a boyfreind to take a walk with

in the fall

with leaves and cold rainhaha det här så jävla sjukt


Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers

asnice låt

Uppsala we shall met again

blev antagen till fucking freds och konflikt kursen men inte peace and conlict programmet. konstigt att jag blev antagen till 30 poängskursen men inte själva programmet. aja kommer ändå läsa samma skit så jag tänker tacka ja. ska dock göra högskoleprovet så att jag blir antagen till programmet på vårterminen istället. måste!!!

haha


god dont like ugly

ibland är det helt fucked upp vilken självbild jag har på mig själv. brukar stå framför spegeln och stirra och fixera över min stora näsa,små ögon och feta kinder. ibland upptäcker jag nya fula drag i mig som jag aldrig har tänkt på innan. sen finns det dagar som man ba jag är väl en snygg tjej! fugly girl med ett stort hjärta...det borde väl räcka looool.ta...mig...nu..killar...haffa..mig..vill..ha...snopp...haha

snokare

saknar när blogg.se hade sökmotor. då var det lättare att snoka runt på bloggar. borde införas igen tycker jag.

VILLA CARIÑO - PARA DORMIR CONTIGO OTRA VEZ (HD)


rätt så fin och depressiv bild

Philippe Halsman

Halsman - A Retrospective

The blind poet believes that he is the emperor of China - Jean Cocteau with birds, 1949


forever alone :((((((

oj var ful man kan känna sig idag. rätt ful och tjock hej hej

juli

det var underlig känsla att bli salongsberusad helt själv i min lägenhet.  var inte alls min intention att bli full efter tre glas vin men jag kan erkänna att var jävligt nice att få känna smaken av vindruvor. lite skämmigt var det att gå raka vägen hem till min pappa och låtsas som att jag var spiknykter men som tur var så var ingen hemma hehe. kanske början på alkoholism? i dunno. har oxå funderat på att sluta röka. det är sjukt hur mycket jag röker när jag festar.typ en hel ciggpaket. till vardags så räcker ett ciggpaket två dagar. känns inte helt okej dessutom har jag börjar få lite rökhosta. rätt vidrigt alltså *host* *host*
imorgon ska jag få besked av studera om jag har blivit antagen eller ej. hoppas på att få god respons imorgon alltså! så vi får hålla tummarna. idag läste jag lite av den ökända boken alkemisten. den var faktiskt bra! ska nog läsa ut den imorgon.