jullov!!!!!!!!

imorgon börjar piss veckan igen. efter en nice helg så längtar man bara till jullovet. vilket är om två månader typ. med tanken på hur mycket skoluppgifter jag har framöver så kommer det gå snabbt. under veckan måste jag träffa min göteborgare för att snacka om uppsatsen från hell som vi har över jullovet. great.

LOL


jag behöver fan gå till en latinofest NU. har abstinens. den här låten ÄGER. spola till 2.14 om ni vill lyssna på låten!

Don Omar - Hasta Abajo


korridor

sämsta med att bo i korridor är att gå till balkongen och röka när man full. fett pinsamt liksom! vill inte att folk ska se mig smygfull haha. vore himmelskt om jag hade en egen balkong!
förresten idag tränade jag som en idiot. styrketräning på gymmet samt jogga i löpbanden och sen en pulsmedel pass på friskis. fett nöjd. så ska det vara! har hoppat över allt för mycket med träningen nu när jag har haft mkt plugg så kände att jag behövde kompensera lite .gött. imorgon ska jag festa med min favorit göteborgare bianca.den här gången ska jag ska inte bli cpfull.

saknar Alby <3


fint

acc3.jpg
acc2.jpg

jag har som mål att flytta tillbaka till chile<3

jerobione:  Pal cerro on Flickr. A través de Flickr: Fotografía tomada desde el mirador del pasaje Dinamarca, Cerro Panteón, Valparaíso, Chile. By Jeriobione