dags att åka hem till uppsala

ania swiatlowska

Wavves- I Wanna Meet Dave Grohl


torra läppar

eftersom mina läppar blir sjukt torra när det är kallt ute så brukar jag pilla o dra loss äcklig hud som samlas och nu har fått en sår och äcklig var. haha ser ut som herpes fett snyggt.

need a holiday

varför har inte jag höstlov som alla andra. först var det inlämning, imorgon är det opponering och på fredag är det oral presentation. orkar inte och nu har jag mensvärk så vill bara ligga i sängen och vila.

fluff


its friday friday

färgade bort den pissgula färgen i håret och blev brunett istället.det kommer att bli lite ljusare med tiden så jag är rätt nöjd med resultatet. har haft en skön och lugn fredag och det har jag verkligen suktat över. efter en helvetes vecka av skrivande så blev jag äntligen klar vid 1- tiden. även fast uppsatsen verkligen sög så skulle jag inte bli förvånad om jag behövde komplettera en del grejer.äsch.
imorgon ska jag fika och senare mot kvällen blir det utgång på filial. eskilstuna är faktiskt helt okej! god natt.

fint!


Rick Ross - I Love My Bitches


tumblr


I feel like a misfit in Uppsala

.

the big bang theory


inchallah betyder gud är stor på arabiska i think hehe

en kul grej som har hänt är att en kamrat från programmet vill starta upp kvällskurs i arabiska. jag som har gått runt och tänkt på att läsa nån språkkurs i arabiska tidigare blev rätt glad. det är som att gud vill att jag ska läsa arabiska. yo när möjligheter bara dyker upp så ska man säga ja till livet! nu hoppas jag bara att det är tillräckligt många som är intresserade walla habibi.

höst

trotsade förkylningen och drog till gymmet ändå. gött för att jag kännt mig sjukt hängig och fet dem här senaste dagarna. jag skyller tröttheten på mörkret och min förkylning som har stoppat mig från att gå till träningen. behöver verkligen all energin jag kan få för att skriva min vetenskaplig rapport om mexiko och chiapas konflikten. jag hoppas verkligen på gud att jag inte behöver skriva omtenta den 7 november. skulle inte palla med rapporten och omtenta på samma gång :(

ungefär såhär vill jag att mitt rum ska se ut


tumblr


paljetter

är fett sugen på nya skor, nya kläder nya ytterkläder. öppnar garderoben och tänker blä och stänger den igen. samtidigt som jag inte tycker att det är rimligt att betala mer än 250 kr för ett plagg. i samma veva hittar jag ingenting second hand eller finner någon som helst lust för nya kläder när jag går in i butikerna. känns som att allt är kopia av sig själv. är jättesugen på paljetter,spets och blue velvet material men har verkligen inte hittat något. så får väl fortsätta luffa runt i mina trista kläder.

studentkravallerna i chile


Sueno con Serpientes

Sueño con serpientes, con serpientes de mar
Con cierto mar, ay, de serpientes sueño yo
Largas, transparentes, y en sus barrigas llevan
Lo que puedam arrebatarle al amor

Oh, la mato y aparece una mayor
Oh, con mucho más infierno en digestión


flogsta hus 1

äntligen ska jag få sova som en riktig människa med madrass och allt. passade på att köpa en matta oxå så nu har jag bara 3 lax att leva på den här månaden. vill så gärna spara till en resa men får se om mina ekonomiska beräkningar verkligen klarar av det.
hepp nu har vi en till uppdrag i uni. välj en konflikt skriv om det och presentera den för klassen. det sist nämnde är värst. ogillar starkt att stå där och hålla en presentation. men det är om några veckor så ingen idé att börja klaga på det nu. det enda jag vill klaga på nu är att jag är ensam i mitt studentrum och på torsdag ska jag oxå vara ensam. vad ska jag göra med all tid. ska jag stå i köket o vänta på nån fellow korridors kamrat att prata med? eller ska jag bara gå fram till den fina killen i korridoren och säga "U WANNA FUCK MY PUNANI?" desperata försök från en ensam tjej :( haha loser.

argentinsk tango <3


fuckkkkkk cupid

jag har en liten crush på någon i korridoren men jag vet inte om jag vågar ens intressera mig för någon längre. blir alltid så misstänksam och osäker. tror alltid det värsta om alla samtidigt som jag alltid målar upp en jävla kärleks fantasivärld. en typiskt claudia grej alltså. tycker det är lite äckligt med känslor och jag önskar att jag bara kunde säga JA TILL LIVET och STUDIERNA och fuck kärlek för stunden. behöver inte sånt drama i mitt liv just nu.

höst

på hösten vill jag
  • äta bönor till lunch
  • dricka rödvin
  • lyssna på latinamerikansk folkmusik och the smiths