ikea

så mycket jag vill ha men så lite pengar.damn you fina skor för 600 kr som jag inte har råd med. måste prioritera möbler och annat tråkigt. tänkte dra till nazi kamprads butik i helgen och ta tag i hela möbel situationen. kan inte leva på en luftmadrass hela min studietid hehe.

leér para crecer

har pluggat i elva timmar och jag känner hur min hjärna kommer att explodera. tentaplugg är jävligt intensivt men det är fortfarande tusen gånger bättre än att vara slav på ett pissigt 8-17 jobb. kunskap pays off kids :)

The Doors- Waiting for the sun


PJ Harvey - Dress <3


Daria


Napalm Death- Identity Crisis


HAHA


vad nice det skulle vara om jag hade pengar

topshop

whats the difference between positive and negative peace

åh har min allra första seminarium på torsdag. ska plugga hela dagen imorgon. har lite panik över men det kommer nog gå bra.det är bara samla alla mina superkrafter inför kommande seminarium så löser sig allt hoppas jag. habala habala!

vill ha mat

im such a fat kid.

TACK HEIMSTADEN.

pratade med en fin ginger kille på julias korridor och jag vill gärna haffa han som lill al fadji skulle säga. sen vill jag bara nämna att heimstaden är så jävla lame som lyckas ge mig fel nyckel! vi stod där som idioter och försökter öppna den förbannade dörren i säkert över en timme. tänkte gå idag och begära att få den rätta nyckeln men det är fredag idag så  självklart är det stängt. hur fan lyckas dem ge ut fel nyckel?! EPIC FAIL från deras sida. så nu ska jag stanna hos marias julia fram till måndag.