nothing gets crossed out

den här låten har följt mig hela veckan. så bra och gay!


Erasure - Love to hate you
jag blivit mega beroende av bilddagboken därav lite bloggning. samt vädret har också vart ett hinder. har spenderar de flesta dagarna ute med vänner. du kan hitta mig på nått fik,krog eller vid nån park eller hemma med röven framför datorn. jag svettas konstant och brukar ha på mig min "fatsuit"  som passar utmärkt till sommaren när värmen är som pinigast.

nästa vecka på måndag åker vi med mauris bil til hultsfred. vi satte upp tältet idag i djurgårn och det tog endast 10 minuter att resa upp den lilla jäveln. måste fixa checklista med allt som måste lastas till hultsfred. tält, underkläder,kläder, bag in box, kondomer etc etc.

jag avundar alla mars volta och depeche fans som befinner sig i arvika. 

Irina Shaposhnikova


en nykomling från royal acedemy of fine arts i Antwerp.

kollektion Crystallographica

Morrissey konserten


trots svett och fis lukten så var konserten fantastiskevelina

just nu håller vi på att samordna en avskedningsfest i evelinas ära. hon ska nämnligen göra lumpen i finland och vara borta i finland  i över ett år! jag ska fixa fram musik och förfesten ska förhoppningsvis hållas hemma hos evelinas storasyster. det ska bli great, jag vill att det ska bli en galen kväll. därför vill jag att denna pepp skiva ska bli bäst.

bob sinclair-rock this party (everybody dance now)
mando diao-dance with somebody
MGMT-kids
abba-dancing queen
cindy lauper-girls just wanna have fun
david hasselhoff-looking for freedom (låten är faktiskt bra!!! haha)
2pac-california love
gwen stefani-what you waiting for?
MSTKRFT feat nore- bounce
haddaway-what is love
twisted sisters-i wanna rock

osv osv

ett försök

idag försökte fixa fram 40 tals inspirerad lugg. det gick sådär. främst för att jag luska fram den på 15 sek dessutom hade jag  lite hårspray. så det blir ett nytt försök imorgon till morrissey konserten.

jag tror att det ska bli min nya frisyr framöver. ska bara låta luggen växa och köpa mer hårspråk så är det klart. det är inte speciellt svårt att locka luggen. tar si sådär en minut att fixa till den ordentligt skulle jag tro.


the girl and the robot

det är jävligt lätt att tycka synd om sig själv att fokusera på det negativa att känna att det trycker i bröstet.någon gång skulle jag vilja ha janis joplin fantastiska rösta och skrika ut  "cry baby " All you ever gotta do is be a good man one time to one woman
And that'll be the end of the road, babe,
I know you got more tears to share, babe,
So come on, come on, come on, come on, come on,
And cry, cry baby, cry baby, cry baby.
imorgon


imorgon ska jag se the one and only morrissey! jag vet inte hur jag ska beskriva känslan men morrissey och the smiths har en speciell plats i mitt hjärta. texterna och musiken men framför allt texterna. det griper tag i en och har en fantastisk förmåga att beskriva ens personliga känslor i form av sång och musik. i love the mos

och som jörgen en gång sa "var beredd på att se mig gråta"

jag längtar.

I decree today that life
Is simply taking and not giving
England is mine - it owes me a living
But ask me why, and I'll spit in your eye
Oh, ask me why, and I'll spit in your eye
But we cannot cling to the old dreams anymore
No, we cannot cling to those dreams

Does the body rule the mind
Or does the mind rule the body ?
I dunno...


Under the iron bridge we kissed
And although I ended up with sore lips
It just wasn't like the old days anymore
No, it wasn't like those days
Am I still ill ?
Oh ...
Am I still ill ?
Oh ...


-the smiths"For something to be beautiful it doesn't have to be pretty."

yelah.net

skickade in ett arbete på yelah.net. får se om de godkänner artikeln *håller tummarna*

yelah.net

" Obunden vänstertidning. Fristående från både partipolitik och näringsliv, men med rötterna i den frihetliga vänsterns idétradition."


for your love

I'd give the moon if it were mine to give.
For your love.
I'd give the stars and the sun 'fore I live.
For your love.
To thrill you with delight, I'll give you diamonds bright.
There'll be things that will excite,
To make you dream of me at night.
For your love.
For your love.
For your love.
For your love.

The Yardbirds - For Your Loveömhet i plast

olika sätt att analysera detta

  • bevis på att man visst kan köpa kärlek för pengar
  • vi är så desperata efter ömhet att vi producerar  kuddar för att ge ungefär samma effekt , lite tragiskt? 
men visst ibland kramar jag också om min kudde o låtsas att någon ligger bredvid en, vem gör inte det.

***fräsig person

för att hon är så innovativ?efter krogen

kom hem från krogen och fixade fyllekäk det blev tonfrisk och ris. tonfisk är bland det godaste som finns.kvvällen var okej och i helgen hoppas jag på att ta det lugnt ,med tanken på att jag har supit varje helg så vore det skönt med en liten paus.

syster yster fixade internet så nu kan jag äntligen använda min laptop :)

pamela jiles i bildformat


denna aktion var i syfte att belysa homosexuellas rättigheter framför parlamentet.
Pamela Jiles


pamela jiles

i chile har en ny personlighet entrat i chilensk politik nämnligen Pamela Jiles som är barnbarn till en känd chilensk  feminist elena cafferena. hon har skrivit både för skvallerpressen och i politiska tidningar. det som urskiljer henne från dem andra kanditaterna är att hon har liberalistisk syn på abort och homosexuellas rättigheter hon står dessutom bakom urbefolkningens rätt att återfå land som har sedan länge sålds till välbärgade gubbar och multinationella företag.

hon har i direkt citat sagt att hon vill få in folket i parlamentet att staten ska vara folkets plats. hon vägrar stå för varken högern eller vänster. hon menar att befolkningen är trött på de etablerade politiska partier och vill komma in i parlamentet utan att stifta sig till någon etablerad parti. trots denna vägran att knyta sig till establissimanget så driver hon ideer som den  utomparlementariska vänstern står för. hennes retorik i  t ex  "att låta folket komma in i parlamentet" med andra ord att hon tänker driva en politik som gynnar arbetarklassen de bortglömda , att skapa bättre relationerna med grannländerna och driva en "latinamerikansk politik" som gynnar latinamerika är den retoriken som har hållts i vänsterkanten under en längre tid. att driva bort korrumperade politiker att våga prata om diktaturn som fortfarande präglar chilensk politik som sätter spärrararna för riktigt förändring i chile är jiles slagord. hon säger sig också vara för abort,homosexuellas äktenskap och rätten för samkönade par att adoptera. dessa är väldigt kontroversiella åsikter från att komma från en kanditat som ska ställa upp i valet. i mina ögon så driver hon en radikal vänsterpolitik med en helt annan retorik. hon påstår gång på gång att vägra att  driva samma politik som de etablerade politiker.


jag kan ärligt säga att jag lider av politiker förakt. jag tycker att både staten och kapitalet är förtryckar maskiner som i sin karaktär håller ihop för att uttöka sin inflytande i samhället. dock avfärdar jag inte alla reformer som kan ge gynnsammare förhållande för arbetslösa,studenter,ensamstående föräldrar osv visst då röstar jag. men det är min mening inte den reala lösningen på våra världsliga problem som härjar ännu idag. dock kan jag med all säkerhet lägga min stöd hos denna kandiat som nu påstår sig vilja förändra de grova problemen i chile.  radikal förändring är den rätta vägen till sann förändring!

P.S jag skiter i stavfelen o grammatiken
 

Hej Claudia

fick det här mailet.

Hej Claudia!
 
Nu kan du prova dejting hos Meetic i 3 dagar helt utan kostnad.
 
Du får obegränsad åtkomst, vilket innebär att du kan flirta, skicka mejl
och chatta med vem du vill, hur många gånger som helst i 3 hela dagar. "

varför får jag sånt här skit, syns det att jag är ensam och kåt?
 

snyggt


exakt så här vill jag se ut. fin lugg, trimmade ögonbryn,svarta kläder och träskor.


digital versicolor

imorgon har jag tid hos min beteendevetare och fika med jenny samt jogging på kvällen med maria.har i princip haft två ganska händelösa dagar. skönt att planera lite under veckan o så.

en annan nyheter är att har sökt jobb som receptionist på stockholms stadsteater. stort framsteg med tanken på att jag nästan aldrig söker jobb. annan bra info är att röyksopp nya skiva är helt fantastisk. arvika festivalen har helt klart de bästa bokningarna. mars volta, depeche mode,röyksopp,fever ray,eagles of death metal och bob hund behöver jag rabbla upp flera? en sak som suger är att jag inte har pengar på mobilen vill ju smsa sten.bilddagbok


jag har skaffat bilddagbok. valde en passande användarnamn ClaudiaRivera
en suverän låt


Röyksopp 'Happy Up Here'

Välkommen in i folkhemmet...

påminner mycket om jan stenmark berättarstil.svart humor är ledordet.detta är ur serien "folkhemmet" av roger hållqvist.
 
kika vidare
härsöndag


jag är såld på att fika,krogen,öl,konserter,festivaler och kläder problemet är pengarna. jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen på måndag någon som vill hänga med?

jag hade två sexdrömmar på en natt HA försök o slå det!

tjena kompizz


min kompizz


kyssen


andy warhols ökända film "Kiss" är riktigt vacker jag tycker att ni ska kika. mew låten tillhör inte videon såklart den riktiga kort filmen är stum.


Mew - Watch This Space
en annan video som tittar närmare på kyssar är videon demon-you are my high
i wanna fuck that fried chicken

MMMMMM  för kinesisk mat. gick och åt kinesisk mat här om dagen med familjen fy fasen vad gott. har fortfarande våta drömmar om den där friterade kycklingen med ris och stark sås. jag måste äta på Ming igen.

vinylen kvällen var mycket trevligt men vid slutet blev det lite smått segt. så nu är jag hemma ovanligt glad och sugen på mat. GE MIG FRITERAD KYCKLING.som sara silverman än gång sa "i wanna fuck that tiny cheese pussy"


 i wanna fuck that fried chicken!! <3

Sarah Silverman - I love This CheeseGuy Bourdin


ska iväg och mötta upp tjejerna. raw ikväll! vi ska lyssna på gamla vinlyer och det bjuds dessutom på dricka och tilltugg.
konsumera


jag vill ha pengar.

letar efter en svart kavaj med markerade axlar.
vill fixa mina platåskor
köpa ett par svarta chinos
nya t-shirts
dr martens låga kängor
leggings


tror jag skiter i sommarkläder och kör höstkläder hela året fast i en lösare och tunnare material så jag inte dör av värmen. det är så typiskt att vilja ha saker när man saknar stålar. när det var löning vecka så ville jag inte ha något. drev runt i sthlm på flera butiker och tyckte det mesta var blaj.

Henri Cartier-Bresson


"Octahedron"


Mars volta nya skivan "Octahedron" är utmärkt. dock anser jag fortfarande att "day of baphomets"  låten från "amputechture" skivan är orgasm.

det senaste tre omslag ser ganska lika ut. kan det vara samma illustratör?


"Octahedron"
"Amputechture""Bedlam In Goliath"


There is a light that never goes out

Take me out tonight
Because I want to see people and
I want to see life
Driving in your car
Oh, please dont drop me home
Because its not my home, its their
Home, and Im welcome no more

And if a double-decker bus
Crashes into us
To die by your side
Is such a heavenly way to die
And if a ten-ton truck
Kills the both of us
To die by your side
Well, the pleasure - the privilege is mine

-The Smiths


jag vill hitta en karl


var så uttråkad ikväll att jag nästan började laga mat frivilligt.
jag behöver öl och parkhäng NOOOW.


biblioteket

lånade Hellblazer och två serieböcker till.som vanligt står jag i skuld till biblioteket. har säkert över 100 spänn i skuld och hur kul är det att slänga bort 100 spänn bara sådär. jag ska fan läsa men jag har lovat mig själv att aldrig öppna en bok skriven av kafka. sist jag var på biblioteket så har det mest handlat om att gå till bibblans cafe och fikat,pluggat och hånglat.
Oh my god, you guys. We actually made it! Yeah. We graduated high school. How... totally... amazing.

ganska patetiskt att leta efter bilder på sitt ex men aj så stilig han var på studenten. lika patetiskt som att skapa fake kontons för att spionera på folk haha.

har fortfarande inte fattat att min tid som gymnasieelev är över. inga mer jobbiga lektion med bizzarri och all dötid som vi spenderade på cafeet är över. idag döda jag min rastlöshet genom att träffa jenny och fika en stund. man kanske skulle ta och skaffa ett jobb? nu har jag i alla fall en bra ursäkt att skita i att sommarjobba. KRISEN mina vänner krisen allt skyller vi på krisen. jag har en form av kris själv och den tänker jag radera genom att gå till en beteendevetare. 

Enid: I think only stupid people have good relationships.
Seymour: That's the spirit.


fedde le grand

jag har fått techno feber hej o hå jag skyller på krogen. det här är bra skit!


IDA CORR vs FEED LE GRAND(let me think about it)


Robert Spencer
fever ray


är det några band som är intressanta och innovativa så är det fever ray och mgmt.

Fever Ray- Concrete Walls
sommarlov

tänk att mitt sommarlov börjar från och med idag. vad ska jag göra med all tid?
mina syskon"da crew"

studenten

orkar inte skriva så mycket om min kväll men det var bland dem roligaste kvällarna i mitt liv. det slutade med att jag var vaken 24 timmar och gick hem o la mig vid 8 tiden.kvällen på blå var jävligt schysst. bra ös musik och bra stämning.
träffade på jävligt sköna människor hemma hos toves efterfest och efter efterfesten följde jag med några dudes och lyssnade på musik. kom hem vid 8 dödstrött och vaknade idag vid 18 tiden.

idag har jag tänkt rösta och det blir vänsterpartiet.

SP3B SP3B SP3B!!!

damen med hatten

Isabelle Blow 1957-2007


hola nerd amigos


det är smått irriterande att inte kunna sova med tanken på att jag ska delta i en tävling för alla studenter och jag ska befinna mig där kl 9.00 hmm får se hur det går. imorgon åker jag iväg till bertils land och ska vara borta hela onsdag. på lördag tar jag studenten och jag  har inte riktigt fattat det än. blev en koncist inlägg med en massa drypande fakta om en vanlig tonårstjejs liv hihi hejdå

har du eu röstat?! NEJ inte än"The Last Sitting"

bilder tagna sex veckor innan Monroe avled av Bert Stern.Bert Stern