skämt

stefan jensen skribent för slitz har ungefär samma kvinnosyn som männen på 30-talet å andra sidan så skriver han för SLITZ. först trodde jag att det var ett skämt men såg att många av hans tidigare artiklar var på samma låga nivå. skrattretande. tyckte förut att tidningar som glamour hade löjliga artiklar men detta tar fan priset.

män som söker yngre tjejer.

2. Fokusera på kärnverksamheten
Grundregeln för varje förhållande med en yngre tjej är att kunna se nyktert på situationen: Du är intresserad av henne främst för sexet. Se till att ha så mycket sex som möjligt, och avsluta förhållandet i samma stund som det bli jobbigare att umgås med henne än det är skönt att sätta på henne. I ett mer ”seriöst” förhållande, om vi nu ska behöva använda dylik obehaglig vokabulär, kommer det en tid då ni slutar att ligga med varandra som kaniner för att ni liksom har gjort allt som går att göras tio gånger om, och istället mest är ihop för att ni trivs och har kul tillsammans. Det är i detta skede som den yngre tjejen når sitt absolut sista bäst före-datum.

feminister är manshatande kvinnor.därför tycker jensen att man ska tämja dessa feminister med sex.

"Utöver detta tunga säljargument är det förstås en god gärning du gör. Efter att din utvalda feminist fått uppleva den fullständiga sexuella tillfredsställelsens njutning kommer hon förmodligen att inse att livet är på tok för kort för att sitta på dunkelt upplysta kaféer och vara arg för saker saker hon inbillat sig."

här är
länken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback